Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Atbalsti ManaBalss.lv

Pusotra gada laikā portālu izmantojis katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs, īstenotas vairākas iedzīvotāju idejas, Latviju atpazīst visā pasaulē kā e-demokrātijas veiksmes stāstu. ManaBalss.lv nav iztērēts ne santīms no iedzīvotāju makiem – to izveidoja brīvprātīgi entuziasti. Turpmākai portāla uzturēšanai nepieciešami līdzekļi. Palīdzi ziedojot!

Atveram Saeimu! LIKUMS IR PIEŅEMTS
Autors :manabalss.lv Izveidoja :8. Jun (2011) Kategorija :Izglītība, zinātne

Atveram Saeimu!

Jau parakstījuši12121
Palīdzi savākt vēl

Iesaki citiem

Palīdzi savākt vēl parakstus

Vēlamies, lai sabiedrībai tiktu dotas jaunas iespējas iesaistīties Saeimas darbā.

Vēlamies, lai tiktu pieņemti grozījumi Saeimas kārtības rullī, kas nodrošinātu, ka savācot 10'000 parakstus internetā, sabiedrības iniciatīva nonāk izskatīšanā Saeimas dienas kārtībā.

Šāda iespēja ļautu Latvijas iedzīvotājiem ļautu daudz vieglāk, ērtāk, ātrāk apvienoties un izteikt savas idejas, vēlmes, vajadzības, tādējādi ietekmējot Saeimas darba kārtību kā arī palielinātu izpratni par Saeimas darbu, veicinātu parlamentārā darba pilsonisko uzraudzību, attīstītu pilsoniskās līdzdalības spējas, kā arī ļautu ievēlētajiem tautas priekšstāvjiem uzzināt par lielām sabiedrības grupām nozīmīgiem jautājumiem.

Pievienots dokuments
Saeimas kārtības ruļļa grozījumi (Ielādēt)

Iniciatīvas parakstītāji (12121)

Aktīvākās iniciatīvas

Par kūrorta attīstību Kurzemes piejūras teritorijā 18. Aug Liepājā jāaptur stingrā režīma cietuma būvniecības plānus perspektīvajā piejūras kūrorta zonā. Ir jāizstrādā magnētiskā un gravitācijas lauku kartes, pēc kā noteikt visoptimālāko vietu kūrorta izveidei. Perspektīvākā vieta tam ir Rietumu piekraste.
Par Latviju, brīvu no ĢMO !! 20. Jun Nosargāsim savu zemi un bērnus ! Tagad par ĢMO audzēšanu Latvijā izlemj pašvaldības un paši ĢMO ražotāji, un daudzi par to neko nezin. Pieprasām steidzami pieņemt LIKUMU, kurš stingri reglamentē ĢMO audzēšanu un tirgošanu Latvijā !
NATO bāze Latvijā - drošība Eiropai 30. Apr Latvijas sabiedrība lūdz NATO vadību pieņemt lēmumu izvietot NATO sauszemes armijas bāzi Latvijas Republikas teritorijā mūsu valsts un Eiropas Savienības robežu aizsargāšanai.

Līdzīgas iniciatīvas

Par filmām un raidījumiem TV oriģinālvalodā 9. Feb (2012) Lai uzlabotu iedzīvotāju, it īpaši jauniešu svešvalodu zināšanas, filmas un raidījumi televīzijā jāraida oriģinālvalodā, nodrošinot latviešu valodas subtitrus.
Tiesības vecākiem dot bērnam izvēleto vārdu un ģimenēm būt ar vienotu uzvārdu 9. Jun (2011) Dot jebkuram cilvēkam tiesības uz vārdu un uzvārdu kādu to ir izvēlējušies vecāki, un tiesības pieņemt vienotu ģimenes uzvārdu bez piespiedu kārtas latviskošanu.