Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Sabiedrības iniciatīvu platforma, iespējams, labākā pasaulē!

Atbalsti ManaBalss.lv

Šis portāls ir iespēja ar vienu klikšķi nogādāt Saeimā vislabākās, gaišākās idejas un uzlabot Latviju. Ikvienam un vienmēr, ja vien Tev rūp Latvija. ManaBalss.lv nepieciešami ziedojumi turpmākai portāla darbībai. Palīdzi ziedojot!

Atveram Saeimu!
Autors :manabalss.lv Izveidoja :8. Jun (2011) Kategorija :Izglītība, zinātne

Atveram Saeimu!

Jau parakstījuši12080
Palīdzi savākt vēl

Iesaki citiem

Palīdzi savākt vēl parakstus

Vēlamies, lai sabiedrībai tiktu dotas jaunas iespējas iesaistīties Saeimas darbā.

Vēlamies, lai tiktu pieņemti grozījumi Saeimas kārtības rullī, kas nodrošinātu, ka savācot 10'000 parakstus internetā, sabiedrības iniciatīva nonāk izskatīšanā Saeimas dienas kārtībā.

Šāda iespēja ļautu Latvijas iedzīvotājiem ļautu daudz vieglāk, ērtāk, ātrāk apvienoties un izteikt savas idejas, vēlmes, vajadzības, tādējādi ietekmējot Saeimas darba kārtību kā arī palielinātu izpratni par Saeimas darbu, veicinātu parlamentārā darba pilsonisko uzraudzību, attīstītu pilsoniskās līdzdalības spējas, kā arī ļautu ievēlētajiem tautas priekšstāvjiem uzzināt par lielām sabiedrības grupām nozīmīgiem jautājumiem.

Pievienots dokuments
Saeimas kārtības ruļļa grozījumi (Ielādēt)

Iniciatīvas parakstītāji (12080)

Aktīvākās iniciatīvas

Latvijas zeme Latvijas pilsoņiem 15. Dec (2013) Ārzemju uzņēmēji un investīciju fondi veiksmīgi apiet noteikto aizliegumu un izpērk Latvijas lauksaimniecības un meža zemi. Ir jāizsludina tautas nobalsošana un jāaizliedz zemi pārdot ārzemniekiem, tādējādi saglabājot to Latvijas pilsoņu īpašumā!
Par darbu jauniešiem bez krievu valodas prasmēm 1. Mar Jaunieši, kas tūlīt būs gatavi iestāties Latvijas darba tirgū un kas dzimuši pēc 1991.gada zina maz vai arī vispār nepārvalda krievu valodu. Lielākoties, tāpēc ka viņi nezina krievu valodu, viņus nepieņem darbā Latvijā, un ir spiesti emigrēt.
Saglabāt Latvijas valsti 2. Jul (2013) Izmaiņas uzturēšanās atļauju izsniegšanas noteikumos,kuru ieviešanu izskata Saeima. Tiek ieviesti labojumi imigrācijas likumā un tiek pārtraukta uzturēšanās atļauju izsniegšana pret nekustamā īpašuma iegādi Latvijā.

Līdzīgas iniciatīvas

Par filmām un raidījumiem TV oriģinālvalodā 9. Feb (2012) Lai uzlabotu iedzīvotāju, it īpaši jauniešu svešvalodu zināšanas, filmas un raidījumi televīzijā jāraida oriģinālvalodā, nodrošinot latviešu valodas subtitrus.
Tiesības vecākiem dot bērnam izvēleto vārdu un ģimenēm būt ar vienotu uzvārdu 9. Jun (2011) Dot jebkuram cilvēkam tiesības uz vārdu un uzvārdu kādu to ir izvēlējušies vecāki, un tiesības pieņemt vienotu ģimenes uzvārdu bez piespiedu kārtas latviskošanu.