Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Atbalsti ManaBalss.lv

ManaBalss.lv ir bezpeļņas demokrātijas portāls, ko radījām, lai ikvienam būtu iespēja uzlabot Latviju. Mums nepieciešami līdzekļi portāla darbības uzturēšanai. Palīdzi ziedojot!

Atveram Saeimu! LIKUMS IR PIEŅEMTS
Autors :manabalss.lv Izveidoja :8. Jun (2011) Kategorija :Izglītība, zinātne

Atveram Saeimu!

Jau parakstījuši12133
Palīdzi savākt vēl

Iesaki citiem

Palīdzi savākt vēl parakstus

Vēlamies, lai sabiedrībai tiktu dotas jaunas iespējas iesaistīties Saeimas darbā.

Vēlamies, lai tiktu pieņemti grozījumi Saeimas kārtības rullī, kas nodrošinātu, ka savācot 10'000 parakstus internetā, sabiedrības iniciatīva nonāk izskatīšanā Saeimas dienas kārtībā.

Šāda iespēja ļautu Latvijas iedzīvotājiem ļautu daudz vieglāk, ērtāk, ātrāk apvienoties un izteikt savas idejas, vēlmes, vajadzības, tādējādi ietekmējot Saeimas darba kārtību kā arī palielinātu izpratni par Saeimas darbu, veicinātu parlamentārā darba pilsonisko uzraudzību, attīstītu pilsoniskās līdzdalības spējas, kā arī ļautu ievēlētajiem tautas priekšstāvjiem uzzināt par lielām sabiedrības grupām nozīmīgiem jautājumiem.

Pievienots dokuments
Saeimas kārtības ruļļa grozījumi (Ielādēt)

Iniciatīvas parakstītāji (12133)

Aktīvākās iniciatīvas

Visu gadu vasaras laiks, neveicot pāreju uz ziemas 21. Aug (2013) Pulksteņu rādītāju griešanas stundu uz priekšu un atpakaļ atcelšana pavasarī un rudenī un vienlaicīga Latvijas laika zonas maiņu uz UTC+3
Glābsim Stūra māju 13. Aug Uzdodam Latvijas valdībai saglabāt un restaurēt Stūra māju, kā kulturālo un vēsturisko pieminekli un piemiņas vietu tiem, kas ir cietuši šai ēkā no Padomju Savienības režīma kā ieslodzītie, nopratinātie, spīdzinātie vai nogalinātie.
Par Latviju, brīvu no ĢMO !! 20. Jun Nosargāsim savu zemi un bērnus ! Tagad par ĢMO audzēšanu Latvijā izlemj pašvaldības un paši ĢMO ražotāji, un daudzi par to neko nezin. Pieprasām steidzami pieņemt LIKUMU, kurš stingri reglamentē ĢMO audzēšanu un tirgošanu Latvijā !

Līdzīgas iniciatīvas

Par filmām un raidījumiem TV oriģinālvalodā 9. Feb (2012) Lai uzlabotu iedzīvotāju, it īpaši jauniešu svešvalodu zināšanas, filmas un raidījumi televīzijā jāraida oriģinālvalodā, nodrošinot latviešu valodas subtitrus.
Tiesības vecākiem dot bērnam izvēleto vārdu un ģimenēm būt ar vienotu uzvārdu 9. Jun (2011) Dot jebkuram cilvēkam tiesības uz vārdu un uzvārdu kādu to ir izvēlējušies vecāki, un tiesības pieņemt vienotu ģimenes uzvārdu bez piespiedu kārtas latviskošanu.