Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Atbalsti ManaBalss.lv

Hei! Izdari labu darbu un atbalsti ManaBalss.lv ar ziedojumu. Mums visiem kopā jāsavāc līdzekļus, lai apmaksātu serveru darbību un portāla uzturēšanu. Sāc ar sevi :)

Atveram Saeimu! LIKUMS IR PIEŅEMTS
Autors :manabalss.lv Izveidoja :8. Jun (2011) Kategorija :Izglītība, zinātne

Atveram Saeimu!

Jau parakstījuši12122
Palīdzi savākt vēl

Iesaki citiem

Palīdzi savākt vēl parakstus

Vēlamies, lai sabiedrībai tiktu dotas jaunas iespējas iesaistīties Saeimas darbā.

Vēlamies, lai tiktu pieņemti grozījumi Saeimas kārtības rullī, kas nodrošinātu, ka savācot 10'000 parakstus internetā, sabiedrības iniciatīva nonāk izskatīšanā Saeimas dienas kārtībā.

Šāda iespēja ļautu Latvijas iedzīvotājiem ļautu daudz vieglāk, ērtāk, ātrāk apvienoties un izteikt savas idejas, vēlmes, vajadzības, tādējādi ietekmējot Saeimas darba kārtību kā arī palielinātu izpratni par Saeimas darbu, veicinātu parlamentārā darba pilsonisko uzraudzību, attīstītu pilsoniskās līdzdalības spējas, kā arī ļautu ievēlētajiem tautas priekšstāvjiem uzzināt par lielām sabiedrības grupām nozīmīgiem jautājumiem.

Pievienots dokuments
Saeimas kārtības ruļļa grozījumi (Ielādēt)

Iniciatīvas parakstītāji (12122)

Aktīvākās iniciatīvas

Saglabāsim Lucavsalu pilsētas īpašumā 5. Sep Aicinām parakstīties par Lucavsalas saglabāšanu pilsētas (valsts) īpašumā, lai kopīgi lemtu par Lucavsalas attīstību, lai saglabātu kultūrvēsturisku un ekoloģiski nozīmīgu mantojumu arī nākamajām paaudzēm
Par darbu jauniešiem bez krievu valodas prasmēm 1. Mar Jaunieši, kas tūlīt būs gatavi iestāties Latvijas darba tirgū un kas dzimuši pēc 1991.gada zina maz vai arī vispār nepārvalda krievu valodu. Lielākoties, tāpēc ka viņi nezina krievu valodu, viņus nepieņem darbā Latvijā, un ir spiesti emigrēt.
Par Latviju, brīvu no ĢMO !! 20. Jun Nosargāsim savu zemi un bērnus ! Tagad par ĢMO audzēšanu Latvijā izlemj pašvaldības un paši ĢMO ražotāji, un daudzi par to neko nezin. Pieprasām steidzami pieņemt LIKUMU, kurš stingri reglamentē ĢMO audzēšanu un tirgošanu Latvijā !

Līdzīgas iniciatīvas

Par filmām un raidījumiem TV oriģinālvalodā 9. Feb (2012) Lai uzlabotu iedzīvotāju, it īpaši jauniešu svešvalodu zināšanas, filmas un raidījumi televīzijā jāraida oriģinālvalodā, nodrošinot latviešu valodas subtitrus.
Tiesības vecākiem dot bērnam izvēleto vārdu un ģimenēm būt ar vienotu uzvārdu 9. Jun (2011) Dot jebkuram cilvēkam tiesības uz vārdu un uzvārdu kādu to ir izvēlējušies vecāki, un tiesības pieņemt vienotu ģimenes uzvārdu bez piespiedu kārtas latviskošanu.