Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Atbalsti ManaBalss.lv

Hei! Izdari labu darbu un atbalsti ManaBalss.lv ar ziedojumu. Mums visiem kopā jāsavāc līdzekļus, lai apmaksātu serveru darbību un portāla uzturēšanu. Sāc ar sevi :)

Kā strādā ManaBalss.lv?

Play

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki

Sabiedrības iniciatīvu platforma

ManaBalss.lv ir 100% leģitīma sabiedrības iniciatīvu platforma, kurā ikviena balsotāja identitāti apstiprina LR reģistrētas internetbankas un iniciatīvas var ierosināt un parakstīt ikviens LR pilsonis no 16 gadu vecuma. Katra iniciatīva, ko paraksta vismaz 10'000 pilsoņu un, kas atbilst Saeimas juridiskajiem kritērijiem, nonāks Saeimā. Lai parakstītos, lietotāji tiek savienoti ar savu internetbanku, kur banku sistēmā tiek noskaidrota personas identitāte. Par drošību gādā banku sistēmas. Pēc veiksmīgas autentifikācijas, internetbankas atsūta personas vārdu, uzvārdu un personas kodu uz ManaBalss.lv, kur personas dati tiek saglabāti aizsargātās datubāzēs un persona var veikt 1 balsojumu par katru iniciatīvu. Publiski ir pieejams tikai vārds un uzvārds. Pēc Saeimas pieprasījuma, parakstītāju datu bāze tiks salīdzināta ar pilsoņu reģistu, kas varēs ar savu personu datubāzi pārbaudīt visu parakstītāju autentiskumu.

Jaunākie notikumi

Saņijevs Sergejs pirms 6 min Parakstīja iniciatīvu Par kūrorta attīstību Kurzemes piejūras teritorijā
Veronika Žukova pirms 9 min Parakstīja iniciatīvu Visu gadu vasaras laiks, neveicot pāreju uz ziemas
Veronika Žukova pirms 9 min Parakstīja iniciatīvu No smoking
Aleksandra Derjabina pirms 10 min Parakstīja iniciatīvu Par bankas „Citadele” pārdošanas pārtraukšanu
Ņepomņaščiha Marina pirms 10 min Parakstīja iniciatīvu Par bankas „Citadele” pārdošanas pārtraukšanu
Veronika Žukova pirms 10 min Parakstīja iniciatīvu Par spēļu zāļu pārvietošanu noteiktā vietā!
Veronika Žukova pirms 11 min Parakstīja iniciatīvu Vēlēšanas internetā
Veronika Žukova pirms 11 min Parakstīja iniciatīvu Par zāļu instrukcijām latviski un krieviski
Veronika Žukova pirms 12 min Parakstīja iniciatīvu Par ceļiem bez bedrēm
Veronika Žukova pirms 12 min Parakstīja iniciatīvu Noteikt pazemināto PVN likmi pārtikai