Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Atbalsti ManaBalss.lv

Šis portāls ir iespēja ar vienu klikšķi nogādāt Saeimā vislabākās, gaišākās idejas un uzlabot Latviju. Ikvienam un vienmēr, ja vien Tev rūp Latvija. ManaBalss.lv nepieciešami ziedojumi turpmākai portāla darbībai. Palīdzi ziedojot!

Kā strādā ManaBalss.lv?

Play

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki

Sabiedrības iniciatīvu platforma

ManaBalss.lv ir 100% leģitīma sabiedrības iniciatīvu platforma, kurā ikviena balsotāja identitāti apstiprina LR reģistrētas internetbankas un iniciatīvas var ierosināt un parakstīt ikviens LR pilsonis no 16 gadu vecuma. Katra iniciatīva, ko paraksta vismaz 10'000 pilsoņu un, kas atbilst Saeimas juridiskajiem kritērijiem, nonāks Saeimā. Lai parakstītos, lietotāji tiek savienoti ar savu internetbanku, kur banku sistēmā tiek noskaidrota personas identitāte. Par drošību gādā banku sistēmas. Pēc veiksmīgas autentifikācijas, internetbankas atsūta personas vārdu, uzvārdu un personas kodu uz ManaBalss.lv, kur personas dati tiek saglabāti aizsargātās datubāzēs un persona var veikt 1 balsojumu par katru iniciatīvu. Publiski ir pieejams tikai vārds un uzvārds. Pēc Saeimas pieprasījuma, parakstītāju datu bāze tiks salīdzināta ar pilsoņu reģistu, kas varēs ar savu personu datubāzi pārbaudīt visu parakstītāju autentiskumu.

Jaunākie notikumi

Kristīne Aizpuriete pirms 9 min Parakstīja iniciatīvu Tautas ievēlēts Latvijas valsts prezidents
Kristīne Aizpuriete pirms 10 min Parakstīja iniciatīvu Noteikt pazemināto PVN likmi pārtikai
Kristīne Aizpuriete pirms 11 min Parakstīja iniciatīvu Par veselības aprūpi ikvienam Latvijas iedzīvotājam
Kristīne Aizpuriete pirms 12 min Parakstīja iniciatīvu Atlaistai Saeimai nepienākas papildu kompensācijas
Kristīne Aizpuriete pirms 13 min Parakstīja iniciatīvu Pasargāsim mūsu bērnus no "legālām" narkotikām
Kristīne Aizpuriete pirms 14 min Parakstīja iniciatīvu SAMAZINĀT PVN ELEKTRĪBAI UN GĀZEI
Kristīne Aizpuriete pirms 16 min Parakstīja iniciatīvu Visu gadu vasaras laiks, neveicot pāreju uz ziemas
Ilva Bikanova pirms 26 min Parakstīja iniciatīvu Par Latvijas mežu saglabāšanu
Ilva Bikanova pirms 27 min Parakstīja iniciatīvu Marihuānas dekriminalizācija
Ilva Bikanova pirms 27 min Parakstīja iniciatīvu Atlaistai Saeimai nepienākas papildu kompensācijas
Ilva Bikanova pirms 27 min Parakstīja iniciatīvu ATBILDĪBA par Saeimas deputāta zvēresta laušanu
Ilva Bikanova pirms 28 min Parakstīja iniciatīvu Par darbu jauniešiem bez krievu valodas prasmēm
Lāsma Ozoliņa pirms 29 min Parakstīja iniciatīvu Visu gadu vasaras laiks, neveicot pāreju uz ziemas
Ilva Bikanova pirms 30 min Parakstīja iniciatīvu Par kažokzvēru aizsardzību
Sarmīte Blūma pirms 31 min Parakstīja iniciatīvu Par Latviju, brīvu no ĢMO !!
Elīna Ernstsone pirms 39 min Parakstīja iniciatīvu ATBILDĪBA par Saeimas deputāta zvēresta laušanu
Elīna Ernstsone pirms 39 min Parakstīja iniciatīvu Saglabāsim Lucavsalu pilsētas īpašumā
Elīna Ernstsone pirms 40 min Parakstīja iniciatīvu Par atklātu balsojumu Valsts Prezidenta vēlēšanās
Elīna Ernstsone pirms 41 min Parakstīja iniciatīvu Visu gadu vasaras laiks, neveicot pāreju uz ziemas