Pārstāvis: Jānis IesalnieksPublicēta: 07. Nov (2011)

HIPOTĒKU BANKA - VALSTS KOMERCBANKA

Valsts akciju sabiedībai "Latvijas Hipotēku un Zemes banka" jeb Hipotēku bankai ir jāpaliek valsts īpašumā. Tās komercdaļu arī ir jāsaglabā, nevis jāpārdod kā tagad plānots. Visām valsts, pašvaldību iestādēm, valsts kapitaldaļu uzņēmumiem ir jābūt kontam Hipotēku bankā. Latvijai būs vismaz viena 100 % valsts banka, kurā cilvēki varēs atvērt savu kontu, glabāt naudu un veikt maksājumus.

Jāatceļ valdības lēmums par reorganizāciju. Jāvienojas ar starptautiskajiem aizdevējiem, ka Hipotēku banka paliek valsts īpašumā, jo tagad to vēlas cilvēki.Jāpanāk, ka Hipotēku bankai paliek komercbankas funkcijas.Valsts iestādēm, pašvaldībām, uzņēmumiem ar valsts kapitāldaļām, Valsts Kasei obligāti jāatver un jāizmanto TIKAI Hipotēku bankas konti.Ja Eiropas Konkurences ģenerāldirektorāts vienalga uzskata, ka Hipotēku banka ir jāsadala, jo nedrīkst būt kopā attīstības banka ar komercbanku - arī tad ir alternatīva - var juridiski sadalīt komercbankā un attīstības, bet abas turpinātu darbību kā valstij piederošas bankas. Valstij var būt īpašumā komecbanka. Pat zviedriem, norvēģiem ir!

Kas ir svarīgāks valdībai - starptautisko aizdevēju un privāto īpašnieku banku diktāts, vai tomēr Latvijas cilvēku vēlme. Cik cilvēku no vienkāršās tautas valdība ir aptaujājusi, lai noskaidrotu vai tie piekrīt reorganizē Hipotēku banku?Ir vēl daudzi argumenti, piemēram, bankas pārdošana tiek plānota ar 28, vai pat 110 miljonu latu zaudējumiem.Tie cilvēki, kuri izteiks viedokli par šo vismaz liks valdībai saprast, ka ne visi piekrīt un jātic, ka PIETIEKAMI daudzi izteiks savu viedokli,lai panāktu izmaiņas.Tāpēc balsojam!

Paldies!06. Aug (2012)

Paldies visiem, kuri parakstījās!Mērķis diemžēl nav vairs sasniedzams, jo banka jau ir izformēta. Valdošie spēki jau bija nolēmuši pēdējās 100% Latvijas valsts bankas izpārdošanu. Tur ir ļoti daudz zemūdens akmeņi, kurus vēsture izcels un izgaismos vainīgos. Pašlaik varam vienīgi tuprināt darboties Latvijas labā. Gaidiet informāciju šeit un citur par jaunām aktivitātēm!

AUTORS: JĀNIS IESALNIEKS

Pārsūtam info26. Jan (2012)

Lūgums, visiem, kuri ir parakstījušies vai vēl to darīs un pārējiem!Pārsūtīt šo saiti http://manabalss.lv/i/205 savam kontaktu lokam - draugiem, paziņām! Pašlaik valdība un SEB intensīvi turpina runāt ar investoriem, par darījuma nosacījumiem.Mums ir jāsavāc tie 10 000 paraksti, lai mūsos ieklausās!

AUTORS: JĀNIS IESALNIEKS

Būt vai nebūt - 17.01.2012.16. Jan (2012)

Labvakar!Ir tāda informācija, ka rīt notiks valdības sēde, kurā slēgti lems par turpmāko Hipoteku bankas likteni.Lūgšu jebkuram nodot premjeram un pārējiem no MKšadu info!Liela tautas daļa nepiekrīt Hipotēku bankas sadalīšanai un pārdošanai!Norvēģijai pieder daļa DNB bankas, zviedru valstij ar pieder bankas.Kādēļ Latvijai arī nevar būt sava komercbanka, kur cilvēki var turēt savu naudu!Pašlaik 445 balsis!

AUTORS: JĀNIS IESALNIEKS

Pārsūtiet ziņu! Hipotēku banku izglābs Jūsu paraksti!15. Jan (2012)

Ja neparakstīsies vismaz 10 000 balsotāji, tad ar Hipotēku bankas izpārdošanu būs pabeigta Latvijas finanšu sektora okupācija! Bet mēs savāksim tās balsis. Cilvēkiem jāparakstās! Viņi parakstīsies!

AUTORS: JĀNIS IESALNIEKS

Jāpārkāpj 500 parakstu "slieksnim"! Pēc tam 1000! Un tad jau 10000 ar būs!būs!10. Jan (2012)

Jāparakstās ir kopā 10 000 iedzīvotāju! Tagad pirmais mazais solītis vismaz līdz 500! Katra balss ir svarīga!

AUTORS: JĀNIS IESALNIEKS

Cilvēkiem aktīvi jāparakstās!10. Dec (2011)

Cilvēki parakstās, tomēr pēc iespējas tas jādara aktīvāk, lai mēs paspētu, kamēr banka vēl nav pārdota!Pa 3 dienām parakstījās 145 cilvēki, tātad gandrīz 50 cilvēki dienā izdara šo patriotisko lēmumu un parakstās. Ar tādu "ātrumu" 10 000 parakstus savāksim nākamgad pēc Jāņiem. Diemžēl mēs varam nepaspēt. Visiem ir jāaktivizējas un jāiesaista citi cilvēki!

PARAKSTAMIES!07. Dec (2011)

Jurists apstiprināja iniciatīvas derīgumu un iespējamību mainīt! Tagad tikai 9900 balsis ir jāsavāc!

AUTORS: JĀNIS IESALNIEKS

Ir jāsavāc vēl 35 balsis.17. Nov (2011)

Ja mēs nevaram savākt pat 100 balsis, tad par ko vispār varam runāt! Par kādu attīstību!!!MĒS VARAM! Tagad 100. Un pēc tam 10 000!Balsojam!