Pārstāvis: Mārtiņš BērziņšPublicēta: 19. Jun (2011)

PRET UZŅĒMUMU IZPĀRDOŠANU

Aizliegt pārdot tos valstij piederošos uzņēmumus, kuru apgrozījums pārsniedz 1 miljonu latu. Piemēram, "Lattelecom", "Latvijas Mobilais Telefons", "Latvenergo". Kā arī aizliegt akciju sabiedrības kapitāldaļu pārdošanu tādā daudzumā, lai akciju sabiedrības kontrolpakete vairs nebūtu valsts īpašumā (Piemēram, AS "Air Baltic Corporation")."

Vienkārši aizliegt pārdot, jo mēs zaudēsim labi pelnošus uzņēmumus, kas vēl saglabā valsts nosacīto ekonomisko neatkarību.

Uzņēmumi, paliekot valsts īpašumā, nodrošinās naudas apgrozījumu Latvijas teritorijā un nauda neaizplūst citu valstu labklājībā. Ārvalstu investīcijas vienmēr aizplūst prom ar uzviju. Ir jāsaprot, ka ne visas investīcijas nes labumu ekonomikai. Vienīgās investīcijas, kas nes ilgtermiņā labumu ir uzņēmumu radīšana, paplašināšana un inovācijas. Biznesmeņu vienīgā interese ir peļņa. Biznesmeņi nekad nebūtu radījuši LMT 3G tīklu pat laukos un Lattelecom optisko tīklu, kurš ir Eiropā ātrākais. Iesaku izlasīt - www.la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=315107:ir-jskrien-oti-tri-lai-paliktu-uz-vietas-saruna-ar-juri-bindi&Itemid=93

Peļņu var samazināt uz vajadzīgo laiku ar propagandas palīdzību28. Jan (2012)

Peļņu var samazināt uz vajadzīgo laiku ar propagandas palīdzību vai arī ar ļoti lētu produktu kā piem. Bite. Tie paši Bites radītāji arī nopirks LMT un tad sāksies cenu leciens neredzētos augstumos.