Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Atbalsti ManaBalss.lv

Šis portāls ir iespēja ar vienu klikšķi nogādāt Saeimā vislabākās, gaišākās idejas un uzlabot Latviju. Ikvienam un vienmēr, ja vien Tev rūp Latvija. ManaBalss.lv nepieciešami ziedojumi turpmākai portāla darbībai. Palīdzi ziedojot!

STOP ACTA LIKUMS IR PIEŅEMTS
Autors :Gatis Gailītis Izveidoja :27. Jan (2012) Kategorija :Valsts pārvalde

STOP ACTA

Jau parakstījuši10973
Palīdzi savākt vēl

Iesaki citiem

Palīdzi savākt vēl parakstus

Mums jau tā ir atņemtas visas brīvības. Brīvība internetā ir viena no tām, kas vēl palikusi. Visā pasaule pret ACTA protestē un arī mums būtu jāprotestē. ACTA nedrīkst vienkārši izslidināt cauri. Korporāciju mudinātie valsvīri vienkārši bez diskusījām ņēma un to pieņēma nolīgumu, kas atļauj izspiegot cilvekus interneta vidē. Cilvēki jāinformē par to, ka tagad JŪSU INTERNETA PROVAIDERS ZINĀS VISU PAR JUMS un JŪS novēros, ja tam tā labpatiksies. Viss ko jūs darat būs viņiem brīvi pieejams un viņi šo informāciju būs spiesti nodot varas iestādēm. Tas būs tāpat, kā ja jums tagad mājās atnāktu korporācijas pārstāvis un sēdētu blakus skatītos visu ko jūs darat internetā. Paskatīsimies uz to kā naudiņu tadad iekasē ceļu radari, kam bija nevis jāpilda inkasācijas funkcija, bet jānodrošina drošība uz ceļa...nav ilgi jādomā ko viņi izdarīs ar jums, ja jūs ar draugiem dalīsieties ar mūziku, nofilmēsiet savus bērnus, kad fona skanēs ar autortiesībām aizsargāta mūzika vai pat tikai linkosiet filmas. Aiz ACTA stāv ļoti naudīgu un ietekmīgi cilvēki, kam nav gana. Tagad viņi nāk pēc jūsu privātuma, vārda brīvības un cilvēktiesībām. STOP ACTA!

Iniciatīvas parakstītāji (10973)

Aktīvākās iniciatīvas

Saglabāsim Lucavsalu pilsētas īpašumā 5. Sep Aicinām parakstīties par Lucavsalas saglabāšanu pilsētas (valsts) īpašumā, lai kopīgi lemtu par Lucavsalas attīstību, lai saglabātu kultūrvēsturisku un ekoloģiski nozīmīgu mantojumu arī nākamajām paaudzēm
Par darbu jauniešiem bez krievu valodas prasmēm 1. Mar Jaunieši, kas tūlīt būs gatavi iestāties Latvijas darba tirgū un kas dzimuši pēc 1991.gada zina maz vai arī vispār nepārvalda krievu valodu. Lielākoties, tāpēc ka viņi nezina krievu valodu, viņus nepieņem darbā Latvijā, un ir spiesti emigrēt.
Par Latviju, brīvu no ĢMO !! 20. Jun Nosargāsim savu zemi un bērnus ! Tagad par ĢMO audzēšanu Latvijā izlemj pašvaldības un paši ĢMO ražotāji, un daudzi par to neko nezin. Pieprasām steidzami pieņemt LIKUMU, kurš stingri reglamentē ĢMO audzēšanu un tirgošanu Latvijā !

Līdzīgas iniciatīvas

Par atklātu balsojumu Valsts Prezidenta vēlēšanās 13. May Patlaban Satversmes 36.pants nosaka, ka Valsts Prezidentu ievēl aizklātā balsojumā. Ierosinam izteikt Satversmes 36.pantu šādā redakcijā: "Valsts Prezidentu ievēlē atklāti balsojot ar ne mazāk kā 51 Saeimas locekļu balsu vairākumu".
Par 2% no IKP aizsardzībai 16. Apr Aicinām Saeimu apstiprināt un ievērot Aizsardzības ministrijas sagatavoto likumprojektu un rīcībplānu aizsardzības budžeta palielināšanai līdz 2% no IKP līdz 2020.gadam
Atvērsim novadu domes! 28. Dec (2012) Veicot Administratīvi teritoriālo reformu tika pieļautas likumu nepilnības, novērsīsim tās nodrošinot iespēju nelielākajos novados un Republikas pilsētās pašvaldību vēlēšanu sarakstus iesniegt ne tikai partijām, bet arī "vēlētāju apvienībām".