ManaBalss.lv ziņas skatīt visas

Par iniciatīvas PAR BISFENOLU A SATUROŠA PĀRTIKAS IEPAKOJUMA AIZLIEGŠANU atbalstītājiem pirms 18 stundām

Pēc sociālajos tīklos izskanējušā sašutuma par iespējamo uzņēmumu Memory Water un Tupperware slēpto reklāmu iniciatīvā PAR BISFENOLA A SATUROŠA PĀRTIKAS IEPAKOJUMA AIZLIEGŠANU, platformas ManaBalss.lv pārstāvji sazinājās ar iniciatīvas autoriem, lūdzot tiem komentēt radušos situāciju.

”Latvijas Ārstu biedrība, topivesels.lv, Helsus festivāls, Memory Water, Tupperware ir kampaņas atbalstītāji. Mēs par to nekaunamies, bet lepojamies. Aicinām jebkuru pievienoties ar savu atbalstu! Mums atbalsts ir ļoti nepieciešams,” skaidro iniciatīvas autori.

Autori arī stāsta, ka pirms iniciatīvas publicēšanas tika apzvanīti visi tiem zināmie ražotāji, bet nav izdevies atrast citus, kuri savos produktos bisfenolu A nelietotu. Šodien, sazinoties ar ManaBalss.lv pārstāvjiem, iniciatīvas jaunumos tika pievienots vēl viens uzņēmums SIA ADE AQUALAR pH9+, kā labais piemērs tiem ražotājiem, kas neatbalsta bisfenola A lietojumu iepakojumu produkcijā.

Ja arī Tu atbalsti pārtikas iepakojumus bez kaitīgā bisfenola A, tad paraksties šeit un padod ziņu arī tālāk! Seko līdzi iniciatīvas jaunumiem var facebook lapā “Par veselīgu Latviju”.

Aktuālās iniciatīvas skatīt visas

Kā strādā ManaBalss.lv?

Parādi video arī draugiem:

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki

Kas ir ManaBalss.lv?

Portāls ManaBalss.lv ir sabiedrības iniciatīvu platforma, kurā ikviens 16 gadu vecumu sasniedzis Latvijas pilsonis var ierosināt un parakstīt iniciatīvas labākas Latvijas veidošanai! Katra iniciatīva, ko paraksta vismaz 10 000 pilsoņu, nonāks Saeimā, un pēc tam - lēmumu pieņēmēju dienaskārtībā. Portālā ikviena balsotāja identitāti apstiprina Latvijā reģistrētas internetbankas. Tādā veidā nodrošinām, ka parakstus pēc Saeimas pieprasījuma iespējams pārbaudīt un salīdzināt ar iedzīvotāju reģistru. Pēc veiksmīgas autentifikācijas, internetbankas atsūta personas vārdu, uzvārdu un personas kodu uz ManaBalss.lv, kur personas dati tiek saglabāti aizsargātās datubāzēs un persona var veikt 1 balsojumu par katru iniciatīvu. Par drošību gādā banku sistēmas, par datu aizsardzību atbildību uzņemamiems mēs. Publiski pieejams ir tikai vārds un uzvārds. Paraksties arī Tu par kādu no iniciatīvām, lai palīdzētu tai ātrāk nokļūt līdz lēmumu pieņēmēju dzirdīgajām ausīm!