EEZ projekts

Kopš 2013. gada 24. jūlija nodibinājums “Sabiedrības līdzdalības fonds” nevalstisko organizāciju darbības atbalsta programmas ietvaros realizē projektu “ManaBalss.lv”, kura mērķis ir stiprināt pilsonisko līdzdalību un līdzdalības demokrātiju, nodrošināt ilgtspējīgu un kvalitatīvu iedzīvotāju iesaisti lēmumu pieņemšanas procesos, veicinot portāla ManaBalss.lv efektīvāku un produktīvāku darbību.

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts.

Projekta ietvaros varam nodrošināt portāla ManaBalss.lv ikdienas darbību - palīdzot iniciatīvu autoriem un portāla lietotājiem, sniedzot juridiskās konsultācijas, palīdzot uzlabot idejas un to noformulējot, veicot portāla tehniskos un saturiskos uzlabojumus, aktīvi komunicējot ar mediju pārstāvjiem, Saeimu un sadarbības partneriem, kā arī par iniciatīvām un sabiedrības līdzdalību informējot plašāku sabiedrību. Projekta finansējums palīdz arī veidot un plānot portāla nākotnes darbību, veidot spēcīgas partnerības un stiprināt demokrātijas procesus Latvijā un Eiropā.

LASI PROJEKTA JAUNUMUS ŠEIT -
MANABALSS.LV BLOGĀ!

Since July 24, 2013 Foundation for Public Participation executes project "ManaBalss.lv" under NGO support program. The goal of this project is to empower civic participation and democracy and sustainable and people engagement into decision making processes, therefore promoting more efficient and productive work of ManaBalss.lv.

Project is financially supported by Island, Liechtenstein and Norway. Program is funded by EEZ financial instrument and the Republic of Latvia.

Because of this project and funding we can ensure that ManaBalss.lv runs smoothly on a daily basis - we can help initiative authors and ManaBalss.lv users, provide law and content consultations, help to shape and polish ideas, technically improve our site, carry out better and more effective communications with media, Parliament and our partners, as well as inform wider society about civic participation opportunities. This funding also helps us to plan our future activities, create strong and sustainable partnerships, as well as strengthen democratic processes in Latvia and Europe.

Kā strādā ManaBalss.lv?

Parādi video arī draugiem:

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki
JAUNUMI

Šodien ManaBalss.lv sāk piedāvāt mūsu platformas produktus! Visi ienākumi no pirkumiem tiks izmantoti platformas attīstībai un citu izdevumu segšanai. Iegādājies un atbalsti ManaBalss.lv!

Posted by ManaBalss.lv on pirmdiena, 2017. gada 14. Augusts

ManaBalss.lv atrodama vēl vienā sociālajā tīklā - Instagram!📷 ➡️ Seko mums un gūsti ieskatu ManaBalss.lv darbībā!

Posted by ManaBalss.lv on piektdiena, 2017. gada 18. Augusts

Kāpēc vācam vairāk nekā 10 tūkstošus parakstu pirms iesniegšanas Saeimā? Lūk, kur paskaidrojums! ➡️ Vairāk informācijas: https://manabalss.lv/page/evaluation

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

Tagad vari sekot mūsu jaunumiem angļu valodā LinkedIn! Now you can follow our news in English on LinkedIn!

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

ManaBalss.lv iesniegto iniciatīvu statistika ➡️ Papildus info: https://manabalss.lv/page/progress

Posted by ManaBalss.lv on otrdiena, 2017. gada 15. Augusts