Atbalstītāji

Portāls ManaBalss.lv tapa, liekot kopā dažu entuziastisku aktīvistu idejas, enerģiju, zināšanas un citus pieejamos resursus. Kopš tā laika mums ir palīdzējuši neskaitāmi citi cilvēki, uzņēmumi un fondi. Tieši pateicoties līdzcilvēku atbalstam, mēs esam varējuši izveidot portālu ManaBalss.lv par to, kas tas ir šobrīd - viens no lielākajiem un plašāk izmantotākajiem grassroots līdzdalības projektiem Latvijas vēsturē. Tieši pateicoties mūsu atbalstītājiem, esam varējuši lieliskas idejas nogādāt Seimā! Paldies jums!

Šobrīd mūs atbalsta

Neskaitāmi portāla lietotāji, ziedojot nelielas summas portāla darbībai

Iepriekšējo gadu atbalstītāji

Neskaitāmi portāla lietotāji un citas privātpersonas, ziedojot nelielas summas portāla darbībai

Kopienu iniciatīvu fonds un Kultūras Ministrija
Sorosa Fonds Latvija
ASV Vēstniecība Latvijā
Open Society Institute
McCann Erickson
Inspired Communications
ELJA50
Skrivanek

Kā strādā ManaBalss.lv?

Parādi video arī draugiem:

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki

Kas ir ManaBalss.lv?

Portāls ManaBalss.lv ir sabiedrības iniciatīvu platforma, kurā ikviens 16 gadu vecumu sasniedzis Latvijas pilsonis var ierosināt un parakstīt iniciatīvas labākas Latvijas veidošanai! Katra iniciatīva, ko paraksta vismaz 10 000 pilsoņu, nonāks Saeimā, un pēc tam - lēmumu pieņēmēju dienaskārtībā. Portālā ikviena balsotāja identitāti apstiprina Latvijā reģistrētas internetbankas. Tādā veidā nodrošinām, ka parakstus pēc Saeimas pieprasījuma iespējams pārbaudīt un salīdzināt ar iedzīvotāju reģistru. Pēc veiksmīgas autentifikācijas, internetbankas atsūta personas vārdu, uzvārdu un personas kodu uz ManaBalss.lv, kur personas dati tiek saglabāti aizsargātās datubāzēs un persona var veikt 1 balsojumu par katru iniciatīvu. Par drošību gādā banku sistēmas, par datu aizsardzību atbildību uzņemamiems mēs. Publiski pieejams ir tikai vārds un uzvārds. Paraksties arī Tu par kādu no iniciatīvām, lai palīdzētu tai ātrāk nokļūt līdz lēmumu pieņēmēju dzirdīgajām ausīm!