Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Atbalsti ManaBalss.lv

Hei! Izdari labu darbu un atbalsti ManaBalss.lv ar ziedojumu. Mums visiem kopā jāsavāc līdzekļus, lai apmaksātu serveru darbību un portāla uzturēšanu. Sāc ar sevi :)

STOP ACTA LIKUMS IR PIEŅEMTS
Autors :Gatis Gailītis Izveidoja :27. Jan (2012) Kategorija :Valsts pārvalde

STOP ACTA

Jau parakstījuši10983
Palīdzi savākt vēl

Iesaki citiem

Palīdzi savākt vēl parakstus

Mums jau tā ir atņemtas visas brīvības. Brīvība internetā ir viena no tām, kas vēl palikusi. Visā pasaule pret ACTA protestē un arī mums būtu jāprotestē. ACTA nedrīkst vienkārši izslidināt cauri. Korporāciju mudinātie valsvīri vienkārši bez diskusījām ņēma un to pieņēma nolīgumu, kas atļauj izspiegot cilvekus interneta vidē. Cilvēki jāinformē par to, ka tagad JŪSU INTERNETA PROVAIDERS ZINĀS VISU PAR JUMS un JŪS novēros, ja tam tā labpatiksies. Viss ko jūs darat būs viņiem brīvi pieejams un viņi šo informāciju būs spiesti nodot varas iestādēm. Tas būs tāpat, kā ja jums tagad mājās atnāktu korporācijas pārstāvis un sēdētu blakus skatītos visu ko jūs darat internetā. Paskatīsimies uz to kā naudiņu tadad iekasē ceļu radari, kam bija nevis jāpilda inkasācijas funkcija, bet jānodrošina drošība uz ceļa...nav ilgi jādomā ko viņi izdarīs ar jums, ja jūs ar draugiem dalīsieties ar mūziku, nofilmēsiet savus bērnus, kad fona skanēs ar autortiesībām aizsargāta mūzika vai pat tikai linkosiet filmas. Aiz ACTA stāv ļoti naudīgu un ietekmīgi cilvēki, kam nav gana. Tagad viņi nāk pēc jūsu privātuma, vārda brīvības un cilvēktiesībām. STOP ACTA!

Iniciatīvas parakstītāji (10983)

Aktīvākās iniciatīvas

Glābsim Stūra māju 13. Aug Uzdodam Latvijas valdībai saglabāt un restaurēt Stūra māju, kā kulturālo un vēsturisko pieminekli un piemiņas vietu tiem, kas ir cietuši šai ēkā no Padomju Savienības režīma kā ieslodzītie, nopratinātie, spīdzinātie vai nogalinātie.
Visu gadu vasaras laiks, neveicot pāreju uz ziemas 21. Aug (2013) Pulksteņu rādītāju griešanas stundu uz priekšu un atpakaļ atcelšana pavasarī un rudenī un vienlaicīga Latvijas laika zonas maiņu uz UTC+3
Par atklātu balsojumu Valsts Prezidenta vēlēšanās 13. May Patlaban Satversmes 36.pants nosaka, ka Valsts Prezidentu ievēl aizklātā balsojumā. Ierosinam izteikt Satversmes 36.pantu šādā redakcijā: "Valsts Prezidentu ievēlē atklāti balsojot ar ne mazāk kā 51 Saeimas locekļu balsu vairākumu".

Līdzīgas iniciatīvas

Par atklātību bankas Citadele privatizācijā 28. Aug Atslepenojot "Citadeles" pārdošanas gaitu, ļaut sabiedrībai ņemt tiešu līdzdalību savas ieguldītās naudas tālākajā liktenī.
Par 2% no IKP aizsardzībai 16. Apr Aicinām Saeimu apstiprināt un ievērot Aizsardzības ministrijas sagatavoto likumprojektu un rīcībplānu aizsardzības budžeta palielināšanai līdz 2% no IKP līdz 2020.gadam