Atrodi interesantu iniciatīvu vai izveido jaunu :)

Sabiedrības iniciatīvu platforma, iespējams, labākā pasaulē!

Atbalsti ManaBalss.lv

ManaBalss.lv ir iespēja ikvienam viegli un ērti padarīt Latviju labāku ar savu ideju. Projekts ir radīts no sirds un to par brīvu lieto jau 25% iedzīvotāju. Lai saglabātu ManaBalss.lv darbību, palīdzi ziedojot!

STOP ACTA
Autors :Gatis Gailītis Izveidoja :27. Jan (2012) Kategorija :Valsts pārvalde

STOP ACTA

Jau parakstījuši10954
Palīdzi savākt vēl

Iesaki citiem

Palīdzi savākt vēl parakstus

Mums jau tā ir atņemtas visas brīvības. Brīvība internetā ir viena no tām, kas vēl palikusi. Visā pasaule pret ACTA protestē un arī mums būtu jāprotestē. ACTA nedrīkst vienkārši izslidināt cauri. Korporāciju mudinātie valsvīri vienkārši bez diskusījām ņēma un to pieņēma nolīgumu, kas atļauj izspiegot cilvekus interneta vidē. Cilvēki jāinformē par to, ka tagad JŪSU INTERNETA PROVAIDERS ZINĀS VISU PAR JUMS un JŪS novēros, ja tam tā labpatiksies. Viss ko jūs darat būs viņiem brīvi pieejams un viņi šo informāciju būs spiesti nodot varas iestādēm. Tas būs tāpat, kā ja jums tagad mājās atnāktu korporācijas pārstāvis un sēdētu blakus skatītos visu ko jūs darat internetā. Paskatīsimies uz to kā naudiņu tadad iekasē ceļu radari, kam bija nevis jāpilda inkasācijas funkcija, bet jānodrošina drošība uz ceļa...nav ilgi jādomā ko viņi izdarīs ar jums, ja jūs ar draugiem dalīsieties ar mūziku, nofilmēsiet savus bērnus, kad fona skanēs ar autortiesībām aizsargāta mūzika vai pat tikai linkosiet filmas. Aiz ACTA stāv ļoti naudīgu un ietekmīgi cilvēki, kam nav gana. Tagad viņi nāk pēc jūsu privātuma, vārda brīvības un cilvēktiesībām. STOP ACTA!

Iniciatīvas parakstītāji (10954)

Aktīvākās iniciatīvas

Latvijas zeme Latvijas pilsoņiem 15. Dec (2013) Ārzemju uzņēmēji un investīciju fondi veiksmīgi apiet noteikto aizliegumu un izpērk Latvijas lauksaimniecības un meža zemi. Ir jāizsludina tautas nobalsošana un jāaizliedz zemi pārdot ārzemniekiem, tādējādi saglabājot to Latvijas pilsoņu īpašumā!
Par piespiedu nomas zemes kadastrālo vērtību 16. Dec (2013) Piedāvājam grozīt "Nekustamā īpašuma valsts kadastra likumu", lai zemei zem daudzdzīvokļu mājām un neražojošām būvēm noteiktu vēsturiski taisnīgu kadastrālo vērtību un reālu zemes nomas un izpirkuma maksu.
Par darbu jauniešiem bez krievu valodas prasmēm 1. Mar Jaunieši, kas tūlīt būs gatavi iestāties Latvijas darba tirgū un kas dzimuši pēc 1991.gada zina maz vai arī vispār nepārvalda krievu valodu. Lielākoties, tāpēc ka viņi nezina krievu valodu, viņus nepieņem darbā Latvijā, un ir spiesti emigrēt.

Līdzīgas iniciatīvas

Atvērsim novadu domes! 28. Dec (2012) Veicot Administratīvi teritoriālo reformu tika pieļautas likumu nepilnības, novērsīsim tās nodrošinot iespēju nelielākajos novados un Republikas pilsētās pašvaldību vēlēšanu sarakstus iesniegt ne tikai partijām, bet arī "vēlētāju apvienībām".
Publisku revīziju Saeimas budžetam! 28. Sep (2012) Šobrīd Saeima pati uzrauga sava budžeta izlietojumu. Tas nav ne pareizi, ne efektīvi, ne atklāti. Saeimas budžets ir jārevidē neatkarīgam auditoram un tā ziņojumam ir jābūt publiski pieejamam. Atbalsti un nobalso!
PAR DARBOTIES SPĒJĪGU REFERENDUMU SISTĒMU! 23. Jun (2012) Vēlamies, lai referendumus ierosināt būtu iespējams. Esam PRET paredzēto divpakāpju parakstu vākšanas sistēmas lividēšanu, kas nozīmē, ka 15 reizes palielinās parakstu skaits, kas jāsavāc iniciatoriem pašiem, bez valsts finansējuma un CVK palīdzības!