Palīdzi mums!

Portāls ManaBalss.lv var pastāvēt un darboties tikai tādēļ, ka ir cilvēki, kuri nesavtīgi ziedo līdzekļus portāla atbalstam. Tām nebūt nav jābūt lielām summām - minimālā ziedojuma summa ir 0.50 EUR, un arī tas tiks godprātīgi izlietots, lai labām idejām palīdzētu nokļūt Saeimā. Par to, kas jau ir izdarīts, lasi šeit - arī visus turpmākos ziedojumus izlietosim portāla uzlabošanai un iniciatīvu virzīšanai Saeimā.

Mums ir Sabiedriskā Labuma organizācijas statuss - kas nozīmē, ka ziedotāji var saņemt nodokļu atvieglojumus līdz pat 85% apmērā no ziedojuma summas.

Ziedo ar internetbanku!

Ziedo ar PayPal!

Esam ieviesuši iespēju ziedot, izmantojot PayPal sistēmu - ērti un vienkārši tiem, kuri jau lieto šo maksājumu rīku, vai kuri vēlas izmantot bankas karti! PayPal sevi ir pierādījis kā uzticams un ērts ziedošanas rīks, un mēs patiesi priecājamies par katru ziedojumu, kas pie mums nonāk tieši šādā veidā.

Ziedo ik reizi, parakstoties par kādu no iniciatīvām!

Šie it kā nelielie portāla lietotāju ziedojumi mums ir ļoti būtiski - tie palīdz nodrošināt portāla ikdienas darbību, tehnisko ķibeļu risināšanu un atbalstu iniciatīvu autoriem. Ja katrs portāla lietotājs reizi mēnesī ziedotu 5 EUR (tas taču nav daudz, vai ne?), tad mēs varētu pilnībā nodrošināt portāla darbību un attīstību, un būtu pilnīgi neatkarīgi no starptautisko fondu finansējuma.

Ziedo ar Mobilly!

Sūti īsziņu ar kodu "PAY atstarpe SUMMA atstarpe SLF" uz Mobilly numuru 1859 (piemēram, lai ziedotu 5.50 EUR, sūti īsziņu ar tekstu "PAY 5.50 SLF" ), un mēs saņemsim Tavu ziedojumu!

Lai izmantotu iespēju ziedot ar SMS, Jums jābūt reģistrētam Mobilly lietotājam. Piereģistrēties Mobilly var https://mobilly.lv/ziedojumi/#/katalogs/7/9/99 mājaslapā vai arī pa telefonu 1859.

Ziedot var arī pārskaitot!

Rekvizīti ziedojumiem ManaBalss.lv darbībai
Sabiedrības Līdzdalības Fonds
Reģ. Nr. 40008164462
Swedbank, LV74HABA0551029153005

Kļūsti par regulāro ziedotāju!

Ja mēs zinātu, ka katru mēnesi ir noteikts skaits cilvēku, kas ziedo konkrētu naudas summu, mēs varētu daudz precīzāk un ilgtspējīgāk plānot portāla nākotni un attīstību. Turklāt tas ir tik vienkārši - interneta bankā uzliec automātisko maksājumu, un kārtībā! Tām nav jābūt lielām summām, un ar regulāru, fondiem nepiesaistītu finansējumu varēsim izdarīt daudz vairāk (un efektīvāk!), nekā šobrīd.