Pārstāvis: Toms SpilaPublicēta: 30. Nov (2018)

ANO MIGRĀCIJAS LĪGUMA NEATBALSTĪŠANA LATVIJĀ

Ar šo iniciatīvu ierosinu Latvijas parlamentu un valdību neatbalstīt ANO globālās migrācijas līgumu, kas paredz "legalizēt migrāciju" Eiropā u.c. Šis nolīgums tikai veicinās migrantu pieplūdumu, kas ir apdraudējums valsts suverenitātei un kultūrai.

Latvijas valstij un tautai ir nepieciešams parādīt savu nostāju konkrētajā jautājumā, kā to jau dara tādas valstis kā ASV, Austrija, Austrālija, Bulgārija, Horvātija, Čehija, Ungārija un Polija.

Saglabāsim savu kultūru un aizsargāsim savus iedzīvotājus!

Vai atbalstīt globālu vienošanos par migrāciju? Top TV raidījums07. Dec (2018)

Studijas RīgaTV 24 diskusiju raidījumā "Mana Balss" nākamajā publiskajā ierakstā aplūkosim uzreiz divas iniciatīvas, kas ir publicētas ar pretējiem aicinājumiem - "ANO migrācijas līguma neatbalstīšana Latvijā" un "Par atbalstu ANO migrācijas paktam par drošu, sakārtotu un likumīgu migrāciju".
Raidījuma ierakstus RīgaTV 24 studijā var apmeklēt ikviens interesents.
Raidījuma ieraksta dalībniekiem un skatītājiem studijā lūgums ierasties 11. decembrī ne agrāk par 13:00.

Diskusijas dalībnieki:
- Moderators Arnis Blodons
- Linda Ozola, (JKP)
- Ritvars Jansons (NA)
- Baiba Rubesa, augstākā līmeņa starptautiskā privātā biznesa vadītāja
- Veiko Spolītis, izglītības darbinieks un politiķis (JV)

Lai gan Saeimas deputāti ceturtdien, 6. decembrī, atbalstīja rezolūciju "Par nepievienošanos ANO globālajam drošas, sakārtotas un likumīgas migrācijas paktam", tādējādi aicinot valdību neatbalstīt Latvijas pievienošanos ANO dokumentam "Par Globālo kompaktu par drošu, sakārtotu un regulētu migrāciju", ir skaidrs, ka ar to vien migrācijas problemātika ne no Latvijas, ne globālās dienaskārtības nav noņemta. Tāpēc svarīga ir diskusijas turpināšanās.
Sabiedrības atbalsts iniciatīvai "ANO migrācijas līguma neatbalstīšana Latvijā" ir ievērojami lielāks – virs 2600 balsīm platformā ManaBalss, salīdzinot ar nedaudz zem 1000 balsīm par ANO Migrācijas pakta atbalstīšanu.

Nāc, klausies un izsakies diskusijā!
Tiekamies RīgaTV 24 studijā Rīgā, Blaumaņa ielā 32, otrdien, 11. decembrī, plkst. 13:15!
Raidījumu skatieties RīgaTV 24 kanālā svētdien, 16. decembrī, plkst. 19:00.
Iepazīsties ar iniciatīvām šeit! PRET paktu: https://manabalss.lv/i/1424 PAR paktu: https://manabalss.lv/i/1433

Raidījums "Mana balss" ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raidījuma "Mana balss" saturu atbild RīgaTV 24.