Iniciatīva ir apstiprināta pašvaldībā!

Pārstāvis: Bebriša MartaPublicēta: 19. Aug (2019)

APGAISMOJUMS VISĀ KRĀSLAVĀ DIENNAKTS TUMŠAJĀ LAIKĀ
Iniciatīva tiks iesniegta Krāslavas novada dome

Jau parakstījuši 709

Krāslavas iedzīvotāji vēlās, lai turpmāk visa Krāslavas pilsēta tiktu apgaismota arī diennakts tumšajā laikā. Tas nepieciešams, lai iedzīvotāji varētu brīvi un nebaidoties pārvietoties.

Ir jāatstāj apgaismojums pilsētā ieslēgts uz visu nakti, ne tikai vakaros.

Sabiedrība varēs bez bailēm pārvietoties arī diennakts tumšajā laikā. Jānorāda, ka pēdējā laikā un arī agrāk ir notikušas biežas piekaušanas uz ielām. Arī tas ir iemesls, kāpēc vajag apgaismot visu Krāslavu. Diemžēl tāpēc, ka ielas netiek apgaismotas, nevar saskatīt un sodīt uzbrucējus. Apgaismojums ļaus cilvēkiem justies drošāk un, ja gadījumā notiks kāds noziegums, to varēs atklāt.

Aicinājums iestāties par iedzīvotāju līdzdalību pašvaldībās un parakstīt iniciatīvu "Atveram pašvaldības!"30. Oct (2020)

Tā kā esi parakstījis šo pašvaldībai adresēto iniciatīvu, uzrunājam Tevi ar aicinājumu atbalstīt patiesi spēcīgas un efektīvas kolektīvo iesniegumu sistēmas izveidi Latvijas pašvaldībās!

Organizācija ManaBalss kopā ar četrām citām NVO ir publicējusi iniciatīvu "Atveram pašvaldības!" un aicina arī Tevi to parakstīt un dalīties ar to savos sociālo mediju kontos.

Lūdzam iepazīties arī ar iniciatīvas pielikumā izklāstītajiem apsvērumiem, kāpēc šis ir ļoti svarīgs jautājums un nepieciešams risinājums.

Ja atbalsti iniciatīvu "Atveram pašvaldības!", tad dalies ar to Facebook u.c. sociālajos tīklos!

Tavai balsij ir nozīme!

Paldies iniciatīvas atbalstītājiem - Krāslava ir tapusi gaišāka! 03. Mar (2020)

Dažu mēnešu laikā iniciatīva ir guvusi nepieciešamo balsotāju atsaucību un ir panāktas pozitīvas izmaiņas.

Par ko iniciatīvas autore, Marta Bebriša, pauž gandarījumu: "Sadarbībā ar ManaBalss ir izdevies panākt, to, ka Krāslavas pilsēta tiek vairāk apgaismota, par ko ir liels prieks tās iedzīvotājiem. Iedzīvotāji uz ielām var justies drošāk."

Apsver savu atbalstu jaunākajām ManaBalss autoru iniciatīvām!