Pārstāvis: Ainārs KrastiņšPublicēta: 28. Dec (2011)

PAR SPĒĻU ZĀĻU PĀRVIETOŠANU NOTEIKTĀ VIETĀ!

Vēlos mainīt azartspēļu darboņu visatļautību, ierīkojot azartspēļu vietas jebkur uz katra ielas stūra, tādējādi liekot krist kārdinājumā cilvēkiem, kuri iespējams vēlētos tikt vaļā no šīs atkarības.

Piedāvāju veikt izmaiņas Azartspēļu un izložu likumā, kurā būtu noteikts, ka katrā apdzīvotā vietā būtu jābūt noteiktai vienai vai dažām vietām(atkarībā no iedzīvotāju skaita), kurā drīkst atrasties spēļu zāles.

Azartspēles ir slimība, kura ir atzīta arī medicīnā. Kā nekā ir arī centri kur šo slimību arī ārstē. Tādēļ uzskatu, ja cilvēks, kurš vēlās atbrīvoties no šīs atkarības (slimības), patiešām to vēlās, tad tas, ka "laimētavas" atrodās uz katra stūra, nekādā ziņā to neveicina, gluži pretēji, tās aicina, pie sevis iekšā, ar spilgtiem uzrakstiem utt. Protams, var jau teikt, ka cilvēks pats izvēlās, iet vai neiet, bet gribu uzsvērt, ka šeit iet runa par specifisku slimību-atkarību! Tādēļ uzskatu, ja ierobežotu azartspēļu atrašanās vietas un tās vairs nebūtu uz katra stūra, tad cilvēkiem, kuriem ir problēmas būtu daudz vieglāk tikt vaļā no šīs sērgas, bet tie, kuri to vēlētos, to varētu darīt speciālās, šim nolūkam paredzētās vietās.

Iniciatīvas parakstītāji 2'765

Platformā jauna iespēja - piedalies diskusijā par iniciatīvu!11. Aug (2016)

Jau sen mūsu lietotāji izteikuši vēlmi pēc diskusiju iespējām platformā! Mēs esam atraduši tam risinājumu!

Spied "PIEDALIES DISKUSIJĀ" un izsaki savu viedokli par iniciatīvu!

Runā, vērtē, diskutē un dalies!

AUTORS: ANNIJA EMERSONE

www.manabalss.lv15. Jan (2012)

Jau 37 paraksti!!! Savācam vēl 67!!! Paldies visiem balsotājiem!!!

AUTORS: AINāRS KRASTIņš

?03. Jan (2012)

Esmu saskāries ar tādu problēmu, ka cilvēki baidās ievadīt internetbankas kodus, jo viņiem liekās, ka tiks novilkta nauda! Vai Jums ir bijusi tāda problēma? Kā ar to tikt galā?

AUTORS: AINāRS KRASTIņš

Kā strādā ManaBalss.lv?

Parādi video arī draugiem:

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki

Kas ir ManaBalss.lv?

Portāls ManaBalss.lv ir sabiedrības iniciatīvu platforma, kurā ikviens 16 gadu vecumu sasniedzis Latvijas pilsonis var ierosināt un parakstīt iniciatīvas labākas Latvijas veidošanai! Katra iniciatīva, ko paraksta vismaz 10 000 pilsoņu, nonāks Saeimā, un pēc tam - lēmumu pieņēmēju dienaskārtībā. Portālā ikviena balsotāja identitāti apstiprina Latvijā reģistrētas internetbankas. Tādā veidā nodrošinām, ka parakstus pēc Saeimas pieprasījuma iespējams pārbaudīt un salīdzināt ar iedzīvotāju reģistru. Pēc veiksmīgas autentifikācijas, internetbankas atsūta personas vārdu, uzvārdu un personas kodu uz ManaBalss.lv, kur personas dati tiek saglabāti aizsargātās datubāzēs un persona var veikt 1 balsojumu par katru iniciatīvu. Par drošību gādā banku sistēmas, par datu aizsardzību atbildību uzņemamiems mēs. Publiski pieejams ir tikai vārds un uzvārds. Paraksties arī Tu par kādu no iniciatīvām, lai palīdzētu tai ātrāk nokļūt līdz lēmumu pieņēmēju dzirdīgajām ausīm!