Pārstāvis: Ainārs KrastiņšPublicēta: 28. Dec (2011)

PAR SPĒĻU ZĀĻU PĀRVIETOŠANU NOTEIKTĀ VIETĀ!

Vēlos mainīt azartspēļu darboņu visatļautību, ierīkojot azartspēļu vietas jebkur uz katra ielas stūra, tādējādi liekot krist kārdinājumā cilvēkiem, kuri iespējams vēlētos tikt vaļā no šīs atkarības.

Piedāvāju veikt izmaiņas Azartspēļu un izložu likumā, kurā būtu noteikts, ka katrā apdzīvotā vietā būtu jābūt noteiktai vienai vai dažām vietām(atkarībā no iedzīvotāju skaita), kurā drīkst atrasties spēļu zāles.

Azartspēles ir slimība, kura ir atzīta arī medicīnā. Kā nekā ir arī centri kur šo slimību arī ārstē. Tādēļ uzskatu, ja cilvēks, kurš vēlās atbrīvoties no šīs atkarības (slimības), patiešām to vēlās, tad tas, ka "laimētavas" atrodās uz katra stūra, nekādā ziņā to neveicina, gluži pretēji, tās aicina, pie sevis iekšā, ar spilgtiem uzrakstiem utt. Protams, var jau teikt, ka cilvēks pats izvēlās, iet vai neiet, bet gribu uzsvērt, ka šeit iet runa par specifisku slimību-atkarību! Tādēļ uzskatu, ja ierobežotu azartspēļu atrašanās vietas un tās vairs nebūtu uz katra stūra, tad cilvēkiem, kuriem ir problēmas būtu daudz vieglāk tikt vaļā no šīs sērgas, bet tie, kuri to vēlētos, to varētu darīt speciālās, šim nolūkam paredzētās vietās.

Iniciatīvas parakstītāji 2'808

Platformā jauna iespēja - piedalies diskusijā par iniciatīvu!11. Aug (2016)

Jau sen mūsu lietotāji izteikuši vēlmi pēc diskusiju iespējām platformā! Mēs esam atraduši tam risinājumu!

Spied "PIEDALIES DISKUSIJĀ" un izsaki savu viedokli par iniciatīvu!

Runā, vērtē, diskutē un dalies!

www.manabalss.lv15. Jan (2012)

Jau 37 paraksti!!! Savācam vēl 67!!! Paldies visiem balsotājiem!!!

AUTORS: AINāRS KRASTIņš

?03. Jan (2012)

Esmu saskāries ar tādu problēmu, ka cilvēki baidās ievadīt internetbankas kodus, jo viņiem liekās, ka tiks novilkta nauda! Vai Jums ir bijusi tāda problēma? Kā ar to tikt galā?

AUTORS: AINāRS KRASTIņš

Kā strādā ManaBalss.lv?

Parādi video arī draugiem:

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki
JAUNUMI

Šodien ManaBalss.lv sāk piedāvāt mūsu platformas produktus! Visi ienākumi no pirkumiem tiks izmantoti platformas attīstībai un citu izdevumu segšanai. Iegādājies un atbalsti ManaBalss.lv!

Posted by ManaBalss.lv on pirmdiena, 2017. gada 14. Augusts

ManaBalss.lv atrodama vēl vienā sociālajā tīklā - Instagram!📷 ➡️ Seko mums un gūsti ieskatu ManaBalss.lv darbībā!

Posted by ManaBalss.lv on piektdiena, 2017. gada 18. Augusts

Kāpēc vācam vairāk nekā 10 tūkstošus parakstu pirms iesniegšanas Saeimā? Lūk, kur paskaidrojums! ➡️ Vairāk informācijas: https://manabalss.lv/page/evaluation

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

Tagad vari sekot mūsu jaunumiem angļu valodā LinkedIn! Now you can follow our news in English on LinkedIn!

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

ManaBalss.lv iesniegto iniciatīvu statistika ➡️ Papildus info: https://manabalss.lv/page/progress

Posted by ManaBalss.lv on otrdiena, 2017. gada 15. Augusts