Iniciatīva iesniegta Saeimā!

Pārstāvis: Armands KrauzePublicēta: 15. Dec (2013)

LATVIJAS ZEME LATVIJAS PILSOŅIEM

Vēlos saglabāt Latvijas lauksaimniecības un meža zemi LR pilsoņu īpašumā un izbeigt tās iztirgošanu ārzemniekiem un starptautiskajiem investīciju fondiem.Aicinu LR Saeimas deputātus izsludināt tautas nobalsošanu, lai noteiktu , ka Latvijā lauksaimniecības un meža zeme var piederēt tikai Latvijas pilsoņiem vai komersantiem, kas 100% pieder Latvijas pilsoņiem.

Aicinu LR Saeimas deputātus rosināt tautas nobalsošanu kā to nosaka Satversmes 68. pants:" Ja to pieprasa vismaz puse Saeimas locekļu, būtiskas izmaiņas nosacījumos par Latvijas dalību Eiropas Savienībā izlemjamas tautas nobalsošanā."Jautājums attiecās uz dalību Eiropas Savienībā, jo saskaņā ar līgumu par Latvijas Republikas pievienošanos Eiropas Savienībai Latvijas likumdošanā ir noteikts, ka ar 2014.gada 1.maiju Eiropas Savienības dalībvalstu pilsoņi un Eiropas Savienības dalībvalstīs reģistrētas juridiskās personas zemi var iegūt īpašumā ar tādiem pašiem noteikumiem kā Latvijas Republikas pilsoņi.

Mūsu nacionālā bagātība Latvijas lauksaimniecības un meža zeme netiks iztirgota ārzemniekiem un saglabāsies Latvijas pilsoņu īpašumā. Lauksaimniecības un meža zeme ir nozīmīgs resurss, kuru nevar atjaunot. Tā ir vērtība, ko mums ir nodevuši senči no paaudzes paaudzē un tā mums ir jānosargā!

Iniciatīvas parakstītāji 11'052

Kā strādā ManaBalss.lv?

Parādi video arī draugiem:

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki
JAUNUMI

Šodien ManaBalss.lv sāk piedāvāt mūsu platformas produktus! Visi ienākumi no pirkumiem tiks izmantoti platformas attīstībai un citu izdevumu segšanai. Iegādājies un atbalsti ManaBalss.lv!

Posted by ManaBalss.lv on pirmdiena, 2017. gada 14. Augusts

ManaBalss.lv atrodama vēl vienā sociālajā tīklā - Instagram!📷 ➡️ Seko mums un gūsti ieskatu ManaBalss.lv darbībā!

Posted by ManaBalss.lv on piektdiena, 2017. gada 18. Augusts

Kāpēc vācam vairāk nekā 10 tūkstošus parakstu pirms iesniegšanas Saeimā? Lūk, kur paskaidrojums! ➡️ Vairāk informācijas: https://manabalss.lv/page/evaluation

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

Tagad vari sekot mūsu jaunumiem angļu valodā LinkedIn! Now you can follow our news in English on LinkedIn!

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

ManaBalss.lv iesniegto iniciatīvu statistika ➡️ Papildus info: https://manabalss.lv/page/progress

Posted by ManaBalss.lv on otrdiena, 2017. gada 15. Augusts