Pārstāvis: Baiba Anda RubesaPublicēta: 30. Nov (2018)

PAR ATBALSTU ANO MIGRĀCIJAS PAKTAM PAR DROŠU, SAKĀRTOTU UN LIKUMĪGU MIGRĀCIJU

Iegūt 13. Saeimas atbalstu ANO Migrācijas paktam par drošu, sakārtotu un likumīgu migrāciju.

Jāstrādā ar 13. Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisiju, Ārlietu komisiju, kā arī ar Latvijas Ārlietu ministriju, lai nostiprinātu izpratni par ANO Migrācijas paktu Latvijas sabiedrībā.

Tas veicinās drošu, sakārtotu un likumīgu migrāciju Latvijā, paredzot rīcību un mehānismus, kas ir saskaņā ar Latvijas migrācijas politikas un integrācijas politikas pamatprincipiem. Tas nodrošinās Latvijas pozitīvo reputāciju starptautiskā līmenī un Latvijai nozīmīgu starptautisko organizāciju stabilitāti un vienotību.

Pievienots dokuments

Manabalss.lv_ANO.pdf 69 KB (atvērt)

Iniciatīvas parakstītāji 1'090

Iniciatīvas autore aicina domubiedrus aktivizēties04. Dec (2018)

Paldies visiem, kas jau parakstījuši iniciatīvu par atbalstu ANO Globālajam paktam par drošu, sakārtotu un likumīgu migrāciju! Jūsu turpinoša iesaiste tomēr aizvien ir izšķirīgi svarīga.

Pēdējās dienās notikumi attīstās ļoti strauji, joprojām izskan arī nepatiesi paziņojumi saistībā ar to, ko pakts nozīmē Latvijai. Aicinām Jūs iepazīties ar jaunāko informāciju par iniciatīvu, kā arī dalīties ar to, aicinot savus draugus un paziņas parakstīt to ManaBalss.lv!

Ceturtdien, 6. decembrī 13. Saeima lems par ANO globālās migrācijas pakta atbalstīšanu. Ikkatrs atbalsta paraksts mūsu iniciatīvai līdz trešdienas vakaram ir svarīgs. Ikkatrs.

Par ANO Migrācijas paktu un iniciatīvu šeit var gūt papildus informāciju:

Baibas Rubesas komentārs par iniciatīvas iemesliem.

Latvijas Radio sižets par ANO globālās migrācijas pakta būtību, sižetā arī Baibas Rubesas komentārs.

Neoficiāls pakta tulkojums latviešu valodā.

Paldies par atbalstu!
Baiba A. Rubesa