Iniciatīva tika iesniegta Saeimā!

Pārstāvis: Vjačeslavs StepaņenkoPublicēta: 19. Sep (2014)

PAR BANKAS „CITADELE” PĀRDOŠANAS PĀRTRAUKŠANU

Banka „Citadele”, kurā ieguldīti simtiem miljonu nodokļu maksātāju naudas un kura šobrīd strādā ar peļņu, tiek pārdota, nesniedzot sabiedrībai nekādu informāciju nedz par summu, nedz par pircēju, nedz arī par nosacījumiem, uz kādiem darījums tiek slēgts.

Pieprasām nekavējoties pārtraukt bankas „Citadele” akciju pārdošanas procesu un informēt sabiedrību par reālajiem bankas akciju pārdošanas nosacījumiem.

Sabiedrība ir tiesīga zināt, kādi ir reālie bankas akciju pārdošanas nosacījumi, par kādu summu, kādiem pircējiem iecerēts pārdot valstij piederošās bankas „Citadele” akcijas, kādos termiņos paredzēts saņemt naudu par akciju iegādi, kā arī to, vai un kad tiks atgūti finanšu līdzekļi, kas valsts atbalsta veidā tika ieguldīti bankā „Parex”.

Iniciatīvas parakstītāji 11'087

Kas notika ar bankas "Citadele" iniciatīvu?02. Mar (2015)

Neskaitāmi iniciatīvas parakstītāji mums pēdējā pusgada laikā ir jautājuši - kas notika ar iniciatīvu "Par bankas "Citadele" pārdošanas pārtraukšanu"? Īsumā - iniciatīva nepilnu divu nedēļu laikā portālā savāca vairāk kā 10 000 parakstus un īsi pirms 12.Saeimas vēlēšanām tika iesniegta Saeimā. Iniciatīvu iesniedzot, gandrīz 1000 paraksti tika atzīti par nederīgiem ( parakstījušās bija personas, kas nav 16 gadu vecumu sasnieguši Latvijas pilsoņi ). Šī iemesla dēļ iniciatīva netika izskatīta kā kolektīvais iesniegums, bet kā vienkāršs iedzīvotāju iesniegums, uz kuru attiecīgā komisija sagatavoja atbildi iniciatīvas autoram.

AUTORS: MADARA PEIPIņA

Kā strādā ManaBalss.lv?

Parādi video arī draugiem:

ManaBalss.lv labās ziņas - Tavā e-pastā!

Mums ir daudz labu jaunumu - gribam par tiem pastāstīt arī Tev! Ieraksti savu e-pastu, un mēs ik mēnesi Tev tos nosūtīsim.

e-pasta adrese *

* Obligātie lauki
JAUNUMI

Šodien ManaBalss.lv sāk piedāvāt mūsu platformas produktus! Visi ienākumi no pirkumiem tiks izmantoti platformas attīstībai un citu izdevumu segšanai. Iegādājies un atbalsti ManaBalss.lv!

Posted by ManaBalss.lv on pirmdiena, 2017. gada 14. Augusts

ManaBalss.lv atrodama vēl vienā sociālajā tīklā - Instagram!📷 ➡️ Seko mums un gūsti ieskatu ManaBalss.lv darbībā!

Posted by ManaBalss.lv on piektdiena, 2017. gada 18. Augusts

Kāpēc vācam vairāk nekā 10 tūkstošus parakstu pirms iesniegšanas Saeimā? Lūk, kur paskaidrojums! ➡️ Vairāk informācijas: https://manabalss.lv/page/evaluation

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

Tagad vari sekot mūsu jaunumiem angļu valodā LinkedIn! Now you can follow our news in English on LinkedIn!

Posted by ManaBalss.lv on ceturtdiena, 2017. gada 17. Augusts

ManaBalss.lv iesniegto iniciatīvu statistika ➡️ Papildus info: https://manabalss.lv/page/progress

Posted by ManaBalss.lv on otrdiena, 2017. gada 15. Augusts