Partijām un uzņēmumiem par iniciatīvu publicēšanu platformā ManaBalss būs jāmaksā vairāk 07. Jan (2020)

No 2020. gada 1. februāra platformā ManaBalss politiskajām partijām un uzņēmumiem par iniciatīvu publicēšanu tiks piemērota augstāka maksa.

Līdzšinējā samaksa 1000 EUR apmērā turpmāk attieksies tikai uz uzņēmumiem, kas klasificējas kā sīkie uzņēmumi, t.i., tādi, kuros ir līdz 10 darbiniekiem, un to apgrozījums ir līdz 2 milj. eiro.

Platforma kopš 2011. gada sniedz bezmaksas iniciatīvu publicēšanu un parakstīšanās pakalpojumu Latvijas iedzīvotājiem. Bez maksas iniciatīvas platformā var arī iesniegt politiski neitrālas organizācijas, kas darbojas sabiedrības labā. Tā tas paliek arī turpmāk.

ManaBalss izmaiņas cenu politikā skaidro ar Latvijas ekonomikas izaugsmi un nepieciešamību līdzsvarot politisko partiju, to biedru un visplašākās sabiedrības iesaisti iniciatīvu ierosināšanā. Organizācija arī apzinās, ka partijām un uzņēmumiem sabiedrības iniciatīvu izmantošana ir vērtīgs mārketinga rīks, tādēļ ir tikai godīgi, ka līdzvērtīgs ieguvums no tā tiek arī digitālās demokrātijas stiprināšanai Latvijā.

Ar cenu izmaiņām un iniciatīvu publicēšanas noteikumiem var iepazīties mājaslapas ManaBalss.lv sadaļā “Iniciatīvas iesniedzējiem”.

Apsver savu atbalstu jaunajām iniciatīvām platformā ManaBalss!