Labas ziņas! Pateicoties sabiedrības aktivitātei, Jūrmalas dome neliks nojaukt esošās putnu turēšanas vietas! 24. May (2017)

Biedrība "Drauga Spārns", kas maija sākumā platformā ManaBalss.lv iesniedza iniciatīvu PALĪDZĒT SAVVAĻAS PUTNIEM ziņo par pirmajiem pozitīvajiem rezultātiem, cīņā par savvaļas putnu rehabilitācijas vietu saglabāšanu un tālāku attīstīšanu!

"Ar prieku paziņojam par pirmo uzvaru - 1.jūnijā nebūs jānojauc putnu turēšanas konstrukcijas, jo Jūrmalas būvvalde ir pagarinājusi pagaidu būvju saskaņošanas termiņu uz pusgadu," norāda biedrības "Drauga Spārns" pārstāve Elizabete Krivcova.

"Tagad visas pūles veltīsim otrā šķēršļa pārvarēšanai - domes iebildumiem par centra darbības turpinājumu, tas ir jaunu putnu uzņemšanu. No savas puses biedrība Drauga Spārns ir apņēmusies parakstītes, ka putnu skaits centrā nepārsniegs 250 un vēlreiz pārrunāt situāciju ar neapmierinātu kaimiņu. Savukārt par domes rīcību uzzināsim līdz 31.maijam."