Par iniciatīvas PAR BISFENOLU A SATUROŠA PĀRTIKAS IEPAKOJUMA AIZLIEGŠANU atbalstītājiem 26. Sep (2016)

Pēc sociālajos tīklos izskanējušā sašutuma par iespējamo uzņēmumu Memory Water un Tupperware slēpto reklāmu iniciatīvā PAR BISFENOLA A SATUROŠA PĀRTIKAS IEPAKOJUMA AIZLIEGŠANU, platformas ManaBalss.lv pārstāvji sazinājās ar iniciatīvas autoriem, lūdzot tiem komentēt radušos situāciju.

”Latvijas Ārstu biedrība, topivesels.lv, Helsus festivāls, Memory Water, Tupperware ir kampaņas atbalstītāji. Mēs par to nekaunamies, bet lepojamies. Aicinām jebkuru pievienoties ar savu atbalstu! Mums atbalsts ir ļoti nepieciešams,” skaidro iniciatīvas autori.

Autori arī stāsta, ka pirms iniciatīvas publicēšanas tika apzvanīti visi tiem zināmie ražotāji, bet nav izdevies atrast citus, kuri savos produktos bisfenolu A nelietotu. Šodien, sazinoties ar ManaBalss.lv pārstāvjiem, iniciatīvas jaunumos tika pievienots vēl viens uzņēmums SIA ADE AQUALAR pH9+, kā labais piemērs tiem ražotājiem, kas neatbalsta bisfenola A lietojumu iepakojumu produkcijā.

Ja arī Tu atbalsti pārtikas iepakojumus bez kaitīgā bisfenola A, tad paraksties šeit un padod ziņu arī tālāk! Seko līdzi iniciatīvas jaunumiem var facebook lapā “Par veselīgu Latviju”.