Vai dzīvokļa īpašniekam jāatbild par smēķēšanas aizliegumu pārkāpumiem? Top RīgaTV 24 raidījums 16. Dec (2019)

Foto: Tijs Gerritsen, FreeImages

Vai jāaizliedz smēķēt pie atvērtiem logiem daudzdzīvokļu namos?

Par to diskutēsim kārtējā raidījumā "Mana Balss"!

Nāc uz ierakstu studijā otrdien, 17. decembrī, plkst. 18:45 (ierašanās no 18:30) Rīgā, Blaumaņa ielā 32! Ēterā skaties svētdien, 29. decembrī, plkst. 20.00!

Diskutēs:
Dmitrijs Stepanovs, iniciatīvas autors
Iveta Pudule, Slimību profilakses un kontroles centra pārstāve, vecākā sabiedrības veselības analītiķe
Deins Millers, Rīgas pašvaldības policijas profilakses, koordinācijas un statistikas nodaļas galvenais inspektors
Olavs Cers, zvērināts advokāts
Diskusiju moderē: Ansis Klintsons

Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās ir problēma ar kaimiņu-smēķētāju radītiem tabakas dūmiem. Diemžēl atrast kopīgu valodu ar kaimiņu-smēķētāju ne vienmēr izdodas, tāpēc atliek vien vērsties tiesībsargājošās iestādēs. Prakse liecina, ka likumos ir nepilnības, kuras ļauj smēķētājiem apiet smēķēšanas ierobežojumus un palikt nesodītiem. Ar šo iniciatīvu tiek piedāvāts grozīt likumdošanu, lai daudzdzīvokļu mājās mainītu situāciju par labu nesmēķējošām ģimenēm.

Raidījuma "Mana Balss" projektu finansē "Mediju atbalsta fonds" no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raidījuma saturu atbild RīgaTV 24.

Apsver savu atbalstu un balso par iniciatīvu šeit!